Isaac Mizhari (och bloggkrångel)Resortkollektionen från Isaac Mizhari överträffade alla förväntningar då de flesta resortkollektioner visar sig vara tämligen medelmåttiga. Se bara på den rosmönstrade kappan ovan! Perfekt klockad, välskräddad och med ett sagolikt mönster. Vilken flicka skulle säga nej till den?

(By the way, är det någon annan som har problem med bildernas storlek efter att blogg.se har bytt plattform? Bilderna blir ju supersmå! Tråkigt..)

De lyckliga nio

image591

Look on the bright sideEtt par fantastiska gladiatorsandaler i korallrött anlände i ett paket med prickigt papper imorse.
Det står en vas nyplockade liljekonvaljer på mitt nattduksbord och doftar sommar.
Älsklings-Malin fyller sjutton år imorgon.
Dagen fylldes med besök på en krimskramsig butik och med lunch på Djurgården.
Kvällen fylldes med goda vänner och god mat.
Biljetter till Sex and the city-premiären ligger tryggt i min plånbok.
På måndag blir det Gröna lund med världens bästa SP1B.
Skolan är över och lilla jag går ut med alla MVG. Oh joy!
Sist men inte minst har jag världens bästaste bästa  vänner!

Like a summerbreeze

image587
bilder från Elle.com och Topshop.com


En sval dag i sommarStockholm i ett par Yves saint Laurent-sandaler och en jumpsuit från Topshop, en azurblå liten flätad sak från 7 for all mankind och det makalösa Aurora Lopez halsbandet skulle inte vara helt fel!

Resort

image588
bilder Style.com

Jag lovordade Valentinos höstkollektion för litet sedan och årets resort går inte av för hackor den heller.  De Valentino-röda kreationerna får sällskap av lätta, mjuka kulörer som isblå och ljust rosa. Välskräddade dräkter, klänningar i lätta material och som alltid en tydlig känsla av italiensk elegans.

RSS 2.0