Do you dare go Etro this spring?

image47

Mönster, bohemiskt, översållat på halsar och armleder av dinglande smycken, många smala skärp, en del blockmönstrat, Marrakech-känslor samt fransbeklädda skor var det som gav färg åt Etros vårvisning. Och vilka färger sen! Det här gillar jag, det är färgstarkt, detaljrikt och vackert. Det är dessutom kul att se hur olika modehus tar del av olika världsdelar som inspirationskällor då dem skapar. By the way är skorna fantastiska. Jag älskade Christian Louboutins ankelboots i svart beklädda med fransar som lanserades för en tid sedan men det här är något annat men dock lika underbart.

Kommentarer
Postat av: Anonym

SKulle varit jätte gulligt om du kunde hjälpa mig med min blogg profil? ser att du har gjort det hur fint som helst om du har lust kontakta mig på [email protected] så får du lösen!

2007-10-18 @ 17:11:19
URL: http://www.the60s.webblog.se
Postat av: Santine

Snyggt! bild 2 är dock finaste!

2007-10-18 @ 18:40:45
URL: http://santines.blogg.se
Postat av: Dashy

Anonym: Åh, tack vad gullig du är men jag är verkligen inte rätt person att fråga. Jag kan inte särskilt mycket och har i princip gissat mig fram till hur man ska göra. Men fråga tex dem här tjejerna http://designhjalp.blogg.se/ som specialiserar sig på att hjälpa folk med deras bloggdesign.

Santine: Ja, den är fabolous isn't it!

2007-10-22 @ 16:11:13
URL: http://signedbydashy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0